Start seizoen 2017

Na de periode van rust was het begin van het seizoen op Mariënweide eindelijk daar!

Mede door het geweldige weer kunnen we spreken van een schitterende start van ons outdoor seizoen, met ongeveer 185 starts was de wedstrijd goed gevuld en hadden we de hele dag enthousiaste deelnemers en toeschouwers op het terrein.

De bodem hield zich prima en de deelnemers waren hierover zeer te spreken, wel liepen we een beetje uit hier en daar, maar alles viel over het algemeen mee. Wel was te merken dat het de eerste outdoor wedstrijd was, er vielen regelmatig balken.

Het belang van vrijwilligers is voor de vereniging enorm, een springwedstrijd organiseren is zonder deze mensen echt onmogelijk! denk aan het opbouwen van het parcours op zaterdag, ringmeesters, parcourshulpen, secretariaat en natuurlijk het afbouwen na de wedstrijd, jammer dat er zo weinig leden zijn die zich willen inzetten 🙁 en de organisatie altijd afhankelijk is van de zelfde mensen.

Zondag hadden we het geluk dat enkele deelnemers na de wedstrijd nog mee hielpen met het afbouwen, maar hier kunnen we natuurlijk niet op blijven rekenen…… Alle hulp is welkom! Dus heb je ook een keer een paar uurtjes over en ben je bereid om ons te komen helpen laat het dan weten door een mail te sturen naar springen@nhrv.nl! Vele handen maken licht werk!

NHRV springen