Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor:

Mijn naam is Maresca de Jong en ik mag sinds maart 2018 de voorzitter zijn van de mooie vereniging NHRV.

Vanaf mijn zevende ben ik actief in de recreatieve paardensport.                                        
Ik leerde paard of beter gezegd ponyrijden op een boerderij-pony.
Zonder zadel en met alleen een hoofdstel scheurde ik door het weiland.
Pas op mijn twaalfde leerde ik op manege ’t Kabel in Nieuwe-Vennep met zadel rijden.
Paardrijden doe ik het liefst in het bos en duin of op het strand.

Samen met mijn man, Peter en zonen Dennis en Jeroen woon ik in Voorhout.
Al acht jaar hebben we een ‘extra’ gezinslid.
Eerst hadden we pony Tim, waar voornamelijk Dennis en ikzelf op reden.
En sinds vijf jaar hebben we ons gezinspaard Elvis. Gezinspaard? Hoor ik u denken. Ja, onze zoon Dennis rijdt met Elvis in de subtop en mijn man en ik rijden op Elvis als Dennis niet in de gelegenheid is om te rijden.

We zijn in aanraking gekomen met de NHRV doordat we gebruik maakten van de oefenregeling en sinds Dennis in de subtop rijdt is Dennis lid van de NHRV.

Ik ben een actieve dame die energie krijgt van het verenigingsleven. Naast voorzitter van de NHRV ben ik ook penningmeester van Stichting Sportpromotie Teylingen en secretaris van het Jacoba van BeierenFonds Teylingen.