Working Equitation Clinic

De inschrijving voor de working equitation clinc is hard gegaan!

Dat er interesse is voor andere takken van de paardensport blijkt wel. Binnen een half uur na het verzenden van de mailing stroomden de eerste inschrijvingen al binnen. Om 15:30 uur hadden we ons maximum van 16 inschrijvingen bereikt.
Voor degenen die nu teleurgesteld zijn: wees niet getreurd! Laat vooral via ledenadministratie@nhrv.nl weten dat je interesse hebt. Dit kan door middel van een e-mail met het bericht dat je geïnteresseerd bent in een clinic working equitation. Bij voldoende animo organiseren we gewoon een nieuwe. We zijn in ieder geval heel blij met alle positieve reacties die we hebben ontvangen op het initiatief om deze clinic te organiseren.
Iedereen is welkom om op 11 augustus te komen kijken!