Roelofsen Dressuur Competitie

Op 1 september organiseert de NHRV de Roelofsen Horse Trucks Competitie Subtop selectiewedstrijd.
De Roelofsen Horse Trucks Competitie is een competitie voor de Subtop, waarbij ze als doel hebben om de Subtop te stimuleren en een extra mogelijkheid bieden om deel te nemen aan finale kür op muziek op een internationale wedstrijd.
De uitgeschreven rubrieken zijn: ZZ-zwaar, Prix St. Georges, Inter 1, Inter 2, Grand Prix en ZT inter A en B.
In het kader van de Roelofsen Horse Trucks Competitie rijden de deelnemers in de klasse ZZ-zwaar de proef van de maand tenzij anders vermeld in het vraagprogramma van de wedstrijd. De lichte tour wordt uitgeschreven voor de Prix St. George. De zware tour wordt uitgeschreven in de Grand Prix. Er wordt één proef gereden in het kader van de competitie.
Voor de rubrieken ZZ zwaar (eerste proef), Prix St Georges en Grand Prix stelt Roelofsen Horse Trucks geldprijzen beschikbaar. Het beschikbaar gestelde prijzengeld is voor de 1e prijs 150 euro, de 2e prijs 100 euro, de 3e prijs 75 euro, de 4e prijs 50 euro en de volgprijzen 25 euro.
De overige rubrieken worden gesponsord door Pitcrew en BXM horses.
Voor meer informatie over de competitie: www.roelofsen.eu/dressuurcompetitie

Inschrijven kan via: https://www.mijnknhs.nl/Game/W036138