Naast de dressuur en het springen heeft ook de zeer populaire eventingsport zijn plekje op Mariënweide verworven. Er zijn vele vaste en verplaatsbare hindernissen en deze worden ieder jaar uitgebreid. Er is een mooie waterpartij, een wal, een greppel (al dan niet overbouwd), picknicktafels, een hek en een range aan andere hindernissen. Er worden lessen georganiseerd waardoor ruiters op alle niveaus kennis kunnen maken met de eventing sport. Het doel van de eventingcommissie, die bestaat uit Eskil Bakker-Hulstra en Sandra Sliepenbeek-de Jong, is om ieder jaar een oefencross te organiseren. In de wedstrijdkalender kunt u de dagen zien waarop er lessen, gegeven door professionele eventinginstructeurs, gepland staan. De lessen kosten 30 euro per uur. De groepjes worden op niveau samengesteld en ook paarden en pony’s gescheiden. Niet leden betalen 10 euro meer per les. De groepjes zullen niet groter zijn dan 6 ruiters.Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan eventing@nhrv.nl

Als je wilt deelnemen zijn een cap en bodyprotector verplicht!

Je kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Inschrijfformulier voor het inschrijven voor een crossclinic.

De inschrijving voor de clinic wordt geaccepteerd als de kosten overgemaakt zijn op de rekening van de NHRV NL90RABO0161371612.
U kunt tot een week voor de datum kostelooos annuleren.
Bij het annuleren van de clinic door de NHRV worden de kosten uiteraard gerestitueerd.

Geef aan welk niveau je wilt springen: 40/60/80/80+

en of je met een paard op pony komt

De registratie van persoonsgegevens van de N.H.R.V. voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Raadpleeg voor de privacyverklaring de website van de vereniging. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyregels.