Lid worden van de NHRV?
De contributie bedraagt € 60,= /jaar. Na ontvangst van het formulier krijg je per e-mail je lidmaatschapsnummer gestuurd; dit wordt als kenmerk gebruikt bij de automatische incasso van de contributie en de afdracht aan de KNHS.
Vul in het formulier in of je van plan bent lid te worden van de KNHS dan kan de NHRV je aanmelden!

Als lid (paarden) krijg je €2,50 per proef korting op je startgeld.

Als je van plan bent om een startpas aan te vragen bij de KNHS vermeldt dit dan op het inschrijfformulier zodat je door de NHRV wordt aangemeld bij de KNHS. Had je al een startpas via een andere vereniging dan moet je dit zelf via MijnKNHS wijzigen, wij kunnen dit niet voor je doen.

Als je van de ledenadministratie van de NHRV een e-mail hebt ontvangen dat je bent aangemeld, kan je je via MijnKNHS aanmelden. Je krijgt dan bericht van de KNHS om te bevestigen. Daarna kan je je paard aanmelden en je startpas aanvragen! Meer informatie over hoe je je startpas en een paard kan aanmelden kan je op de website van de KNHS vinden.

Let op: als je een startpas aanvraagt worden de kosten door de KNHS rechtstreeks aan je gefactureerd. De kosten van het lidmaatschap van de KNHS en indien van toepassing het abonnement op Paard en Sport worden door de NHRV automatisch geïncasseerd na bericht van de KNHS.

Klik hier voor het overzicht van de tarieven van de KNHS.

Let op: als je je startkaart wilt opzeggen moet je dit voor 30 november doen via MijnKNHS.
Ook het lidmaatschap van de NHRV/KNHS moet je voor 30 november schriftelijk opzeggen bij ledenadministratie@nhrv.nl! Als je na deze datum opzegt ben je verplicht de contributie van het daaropvolgend jaar te betalen.
Wil je lid worden vul dan dit formulier in

Inschrijfformulier voor het lidmaatschap van de NHRV

De registratie van persoonsgegevens van de N.H.R.V. voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Raadpleeg voor de privacyverklaring de website van de vereniging. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyregels.